Hírek - Világítótorony Alapítvány

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek


2019 Karácsony

Minden kedves Támogatónknak hálásan köszönjük, hogy Karácsonykor ebben az évben is el tudtunk látogatni számos intézménybe, és ajándékokat adhattunk át rászoruló gyerekeknek, felnőtteknek! Az ajándékok kiváló minőségű, vadonat új téli bakancsokat, új ruhákat, cipőket, kiegészítőket tartalmaztak.
Jártunk a Mónosbéli Gyermekotthonban, az Oroszlány Szociális Szolgálat Családok Átmeneti Otthonában és Martonvásáron.
Sikerekben gazdag eredményes Boldog Új Évet kívánunk!

Köszönőlevél a Mónosbéli Gyermekotthontól2019 ősz - cipő és játék adományozás


Nyári táborunk után folytattuk adományok eljuttatását rászoruló személyeknek. Ruha-adományozás mellett, ezúttal több száz pár vadonatúj bio papucsot, gyermek vászoncipőt és női cipőt sikerült kiosztanunk. Jártunk többek között a martonvásári készségfejlesztő iskolában és a Down Alapítvány Gondozóházában! Az adományt felnőttek és gyerekek egyaránt nagy örömmel fogadták, és szívesen próbálták fel a cipőket.
A cipő ajándékozás mellett az Oroszlányi Családok Átmeneti Otthonában játékokat is kaptak az ott élő gyerekek egy budapesti cég munkatársai gyűjtéséből, amelyet szívből köszönünk nekik!2019 Nyári
tábor

Nyári táborunk az idén is augusztusban került megrendezésre Szigethalmon. A gyerekek Fonyódról és Heves megyei lakásotthonokból érkeztek, és egy vidám, tartalmas üdülésben volt részük. A programok között szerepelt strandolás, vízissízés, gokartozás, kirándulás Visegrádra, bobozás, mozilátogatás. Kétszer étteremben is jártunk, és pizza vacsorát is kaptunk.
Minden kedves támogatónknak szívből köszönjük, hogy ennyire izgalmas és különleges hetet nyújtottak nekünk!

Köszönjük minden barátunknak és támogatónknak a szíves segítségét, hogy ez a projekt
megvalósulhatott!
2019 július


A nyár folyamán több helyen osztottunk ki adományt. Júliusban leutaztunk Tapolcára, ahol a helyi önkormányzat szervezésében rászoruló gyerekek vettek részt napközis táborban. Látogatásunk során új ruhákat, baseball sapkákat, kiegészítőket vittünk a gyerekeknek, akik örömmel válogatták ki, mindazt ami megtetszett nekik.
2019 május


Húsvéti táborunk után adományt osztottunk Oroszlányban a Szociális Központ Idősek Otthonában, majd Fonyódra is ellátogattunk, ahol mind a Családsegítő Központba mind a Gyermekotthonba vittünk adományt új cipők és ruhák formájában.
2019
Húsvéti tábor

Húsvéti táborunkat
ebben a tavaszi szünetben Szigethalmon tartottuk, ahová Mónosbélről, Pétervásáráról, Oroszlányból és Fonyódról hívtunk meg állami gondozott gyerekeket. Támogatóinknak köszönhetően minden nap vidám és izgalmas programokat tartogatott a gyerekek számára - jártunk uszodában, a híres Flippermúzeumban, a Kocka kiállításon, az állatkertben, moziban, étteremben, valamint az utolsó napon pizzát vacsoráztunk, és mindenki kapott új ruhákat, cipőket és kiegészítőket ajándékba.
Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a Flippermúzeum Vezetőinek és Munkatársainak, akik a meghívás mellett még ajándékozást is szerveztek a gyerekek és a gyermekotthonok részére, így a már önmagában is óriási élményt nyújtó program mellett, a gyerekek még ajándékokat is választhattak, amelyek társasjátékok, könyvek, filctoll készletek, játékok, édességek voltak. Köszönjük a Múzeum látogatóinak is a rengeteg szép ajándékot, a gyerekek nagyon boldogok voltak.

Köszönjük minden barátunknak és támogatónknak a szíves segítségét, hogy ez a projekt
megvalósulhatott! 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz