Hírek - Világítótorony Alapítvány

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek


2018 Mikulás és Karácsony

Minden kedves Támogatónknak hálásan köszönjük, hogy az ünnepek alkalmából ebben az évben is el tudtunk látogatni számos intézménybe, és ajándékokat adhattunk át rászoruló gyerekeknek, felnőtteknek! Az ajándékok kiváló minőségű, vadonat út téli bakancsokat, új ruhákat, cipőket, kiegészítőket tartalmaztak. Mindezen túl élelmiszercsomagokat is készítettünk, amelyekbe tea, rizs, cukor, ketchup, kekszek, chips, olíva olaj került. Jártunk az Egerbaktai Lakásotthonban, a Mónosbéli Gyermekotthonban, az Inárcsi Nagycsaládosok Egyesülete ünnepségén, az Oroszlány Szociális Szolgálat Családok Átmeneti Otthonában és Martonvásáron.2018
Nyári tábor

Nyári táborunk az idén is augusztusban került megrendezésre. A gyerekek Oroszlányból és Heves megyei gyermek- és lakásotthonokból érkeztek, és egy vidám, tartalmas üdülésben volt részük. A programok között szerepelt strandolás, vízissízés és SUP, gokartozás, bobozás, kirándulás Visegrádra, budapesti hajós városnézés, mozilátogatás. Kétszer étteremben is jártunk, és pizza vacsorát is kaptunk.
Minden kedves támogatónknak szívből köszönjük, hogy ennyire izgalmas és különleges hetet nyújtottak nekünk!
2018
május - Heves megyei gyermekotthonok közötti foci bajnokság

Május végén elátogattunk a Mónosbéli Gyermekotthonba, ahol a megyében élő állami gondozott gyerekek részére rendezték meg az MLSZ által is támogatott labdarúgó bajnokságot. Ezen alkalomból adománnyal érkeztünk a gyermekotthonba, ahol új football cipőket, sportruhákat, farmernadrágokat, nyári ruhákat adományoztunk az intézménynek.
2018
Adományosztás

Április végén elátogattunk a Tapolcán működő Család- és Gyermekjóléti Központba, ahol 100 gyermek és tinédzser részére vittünk új ruhákat, farmernadrágokat, pólókat, játékokat.
2018
Húsvéti tábor

Húsvéti táborunkat
ebben a tavaszi szünetben is Inárcson tartottuk, ahová Mónosbélről, Egerbaktáról és Komáromból hívtunk meg gyerekeket. Támogatóinknak köszönhetően minden nap vidám és izgalmas programokat tartogatott a gyerekek számára - jártunk a cirkuszban, az állatkertben, moziban, uszodában, étteremben, valamint mindenki kapott új ruhákat, cipőket és kiegészítőket ajándékba.
Köszönjük minden barátunknak és támogatónknak a szíves segítségét, hogy ez a projekt megvalósulhatott
!

Köszönőlevél a Mónosbéli Gyermekotthontól


2018 Január - gulyásosztás Oroszlányon

Január végén ismét Oroszlányba látogattunk, ahol a Szociális Központban szerveztek gulyásosztást a rászorulók részére. Ezen alkalommal játékokkal és édességgel segítettük az osztásra érkező családokat.2018 Január - utókarácsony Martonvásáron

Január elején ismét sok szeretettel látogattunk el a Martonvásári Speciális Iskola és Diákotthonba, ahol számos csoportban ajándékoztunk meg kicsiket és nagyokat egyaránt. Az ajándékok plüss- és készségfejlesztő játékokat, kirakókat, gumikarkötő készítőket, kozmetikumokat rejtettek.  2017 Karácsony

Minden kedves Támogatónknak hálásan köszönjük, hogy ebben az évben is el tudtunk látogatni számos intézménybe, és karácsonyi ajándékokat adhattunk át rászoruló gyerekeknek, felnőtteknek! Az ajándékok kiváló minőségű új ruhákat, cipőket, kiegészítőket, továbbá játékokat tartalmaztak. Mindezen túl élelmiszercsomagokat is készítettünk, amelyekbe tea, rizs, ketchup, kekszek, chips, továbbá illatszer, törölköző, konyharuha, bögre, müzlis tál került. Jártunk az Egerbaktai Lakásotthonban, a Mónosbéli Gyermekotthonban, az Inárcsi Nagycsaládosok Egyesülete ünnepségén, az Oroszlány Szociális Szolgálat Családok Átmeneti Otthonában és Martonvásáron.
Köszönőlevél a Mónosbéli Gyermekotthontól

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz